Välkommen till vårt restaurangsortiment

Vårt sätt att skapa gemensamma affärsframgångar tillsammans med våra partners leder till ett meriterande antal starka varumärkesbyggen, på Systembolaget såväl som inom Horeca. Vi samarbetar med samtliga av Sveriges ledande grossister och Hermansson & Co är ”preferred supplier” till flera av våra partners. I ett nära samarbete med våra producenter provar vi fram produkter som till smak, kvalitet och pris passar för den svenska marknaden.

En bra vin- eller spritlista är många krogars fjäder i hatten och ett av recepten för att lyckas. Och här vill vi kunna hjälpa till genom att erbjuda rätt dryck till rätt pris. Våra säljare är experter på vin och sprit och har gedigen erfarenhet av att se möjligheter i en vinlista. På HoReCa-marknaden arbetar vi både med grossister och restauranger. Här representerar vi starka varumärken och produkter som vi vet är populära på marknaden. Vi följer inte bara med marknadens svängningar, vi är med och skapar det som efterfrågas. Vi tar fram nytänkande marknads- och säljaktiviteter för att stärka affären och öka försäljningen, inte minst genom marknadsföring och kampanjer i våra egna, unika kanaler. Vi är affärsfokuserade och strävar alltid efter att jobba mot gemensamt satta lönsamhetsmål med både grossister och restauranger. Vi hjälper gärna till att matcha ihop era behov med våra produkter. Allt för att skapa mervärde
och lönsamhet.

Vi håller alltid vad vi lovar och arbetar alltid mot realistiska mål. Våra säljare är erfarna, tillgängliga och passionerade sitt uppdrag. Tillsammans med våra partners gör vi utvalda viner attraktiva och framgångsrika på den svenska marknaden.